Proruští chcimírkové jsou v šoku, všichni jsou zaprodanci USA

Po sobotním kabaretním pokusu o puč v Rusku ze strany Jevgenije Prigožina a vagnerovců jsou prokremelští dezolátci v šoku. Zřejmě nedorazili správné noty z Kremlu a tak se neví, kdo je vlastně agentem CIA.

Je to příšerný chaos, klidně bych řekl rovnou i b….., ale obávám se, že by mi to neprošlo. U opravdových flastenců nastal těžký chaos poté, co Prigožin a jeho žoldáci dobyli dvě města a vyrazili na Moskvu. Naštěstí ruská metropole zůstala ušetřena hanby, nicméně mezi prokremelskou úderkou vypukl zmatek. Zatímco „konzulka“ Nela Lísková uvedla na sociálních sítích. „Tak si USA koupily Prigožina i s jeho žoldáky. Od počátku jasný vývoj, oligarcha spolupracující se Západem,“ tak nick Jan Batory hojně se vyskytující v diskusích pod články na iDNES.cz má tyto zaručené zprávy. „To Šojgu a Gerasimov jsou zaprodanci a agenti CIA a Američanů, ale Prigožin odhalil jejich zradu,“ svěřil se v jednom ze svých výlevů. Tak, tak, jako za Stalina, Šojgu a Gerasimov, vždyť to jsou vlastně novodobí Tuchačevský s Jakirem, kteří za hrst mizerných špinavých dolarů zrazovali matičku Rus.

Teď už jenom chybí, aby i statečný útěkář Voloďa Putin přiznal, že i on je zrádce vlasti, a sluhou imperialistů a vrahů z woltstrýtu, který pomáhal rozšířit NATO k ruským hranicím, aby poté spáchal rituální sebevraždu skokem z okna.

Přátelé, takhle ne, víte jak tím vším trpí široké proruské duše. Oni si mohou připadat jako komunisté v padesátých letech, kdy se ze soudruha Slánského vyklubal zrádce a přisluhovač imperialistů, a tak se ptali Klémy Gottwalda, komu mají věřit a on jim rázně odpověděl: „Straně věřte soudruzi.“ No jo, ale jaké straně mají věřit naši chcimírci a dezolátci? To je průšvih.

Připomíná mi to rovněž proslulou hru Járy Cimrmana, kde všichni dotyčnému lhali, nebohý mladík se tak zničehonic naráz dozvěděl, že tetička je vlastně jeho snacha, švagr jeho bratranec dokonce ten, o kom si myslel, že je jeho tatínek, je ve skutečnosti jeho syn. To musel být pro mladého muže těžký šok.

A stejně tak jsou na tom naši dezolátci a chcimírci. Ti, kterým dosud bezmezně věřili, jsou zrádci, jsou zaprodanci USA a agenti CIA. Musí hrozně trpět, avšak já mám s nimi soucit. Mějme jej prosím všichni.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Chaos v duši rusofilní duše musíé být značný.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial