Agresivní opilí Rusové zranili černohorského číšníka

Lidé už mají dost kulturního rusáckého obohacování, jak vyplývá z diskusí pod článkem na iDNES.cz. Hluční, arogantní, nevychovaní burani, tak jsou popisováni rusáčtí turisté českými cestovateli.

Černohorcům se sluší zatleskat. Opilí rusáci jezdili autem po kolonádě v černohorském letovisku Viti Do, srazili motorkáře a napadli číšníka v restauraci, kterého zranili. Černohorci ovšem tyto agresivní rusáky vypráskali a to i židlemi. Výborná práce.

Diskuse pod článkem je velmi ostrá, lidé dávají Rusům co proto, asi nejslušnější vyjádření jsou rusácká svoloč a sebranka. Padají i ostřejší slova jako rusáčtí švábi, ruské opice, co čekat od ruské havěti, atd. Některé výroky jsou silné i na mne, a nemohu se s nimi ztotožnit. Znám i slušné Rusy, kteří si takové cejchování rozhodně nezaslouží. Jenomže lidé, kteří je zažili na vlastní kůži se shodují, jsou otřesní, arogantní a hluční a myslí si, že si mohou dělat, co chtějí, že jim to tam patří. Zásadně si vybíráme hotely, kam Rusové nejezdí, protože nechceme mít pokaženou dovolenou. Ano, mezi islamisty a rusáky není žádný rozdíl. Jsou stejně agresivní, násilničtí a porušují pravidla.

Rozlišuji mezi slušnými Rusy a agresivními žlučovitými rusáky, pro něž je magor Putin bohem. S těmi druhými mám také osobní zkušenosti z Egypta a Izraele. Jsou nevychovaní,drzí, předbíhají v hotelích u švédských stolů, dělají si z jídel svačiny, což je proti pravidlům, ale oni žádná pravidla stejně nedodržují. Smutné zkušenosti potvrzují i konkrétní diskutující. Tak třeba Jakub Vonšovský Kdysi jsem pracoval v letovisku v Řecku. Na pláži bylo vybudované umělé útočiště pro želvy s velkým, mimo jiné, ruským nápisem „nekrmte je“. Rusové tam své děti vysazovali s plnýma taškama jídla.

Letos několik týdnů na Bali, teď už jako turista. Zažil jsem scénu v kavárně od typické ruské Karen. V restauracích si ze mě ruské děti dělaly slaměného panáka. Jednou už jsem sahal po izolepě, že rodičům ty nevychované spratky vrátím omotané… Místním už dochází podle CNN trpělivost. Policisté anonymně vypovídají, že většina prohřešků, co řeší, je od nich. A vláda se už zdráhá vydávat Rusům víza do země.“

Velmi populární je příspěvek Michaely Černé, který obdržel 180 souhlasných lajků a ani jeden nesouhlasný. Je zajímavé jak všechny kultury, které znají ruské turisty je popisují stejně:

– arogantní, hlucni, chovaji se jako by jim to tu patřilo.

Radim Novák popisuje své zkušenosti z Mallorky. Potkali jsme rusáka cestou od výtahu na večeři (chodili jsme později, až se vyřádí, protože u jídla se strkali s ostatními a děti vůbec neměli šanci si ani něco nandat) a on si nese v podpaží toustovač. Když jsme došli na místo, tak nám známí říkali, že ho tam zrovna ukradl. Před lidma, jako by to bylo jeho.“

Nevěřím tomu, že by si to lidé vymýšleli, proč by to proboha dělali. Já přece jenom tuším, proč ti rusáci jsou takoví. Velkou část osazenstva ruských zájezdů tvoří státní zaměstnanci jako soudci, prokurátoři, policisté, důstojníci tajných služeb, kteří jsou součástí putinovských mafiánských struktur, žijí z masivních úplatků, myslí si, že jsou nedotknutelní, všichni ostatní jim musí sloužit, a mohou si všechno dovolit. A takto se chovají na dovolených vůči svému okolí.

Jistě problémoví návštěvníci jsou i v jiných národech, to nikdo rozumný nepopírá, ale obecně platí, že rusáci jsou extratřída v agresivitě, buranství a nevychovanosti. To je zkrátka fakt.

Je ovšem s podivem, že některým jedincům vadí kulturní obohacování muslimských radikálů, ale to srovnatelné rusácké nikoliv. Těžko však o tom něco mohou vědět ti, rekrutující se hlavně z řad příznivců SPD a PRO, kteří byli nejdále v Zlámané Lhotě na pouti. Ti o tom opravdu neví nic.

Ruští turisté v Černé Hoře napadli číšníka, místní na ně vzali židle – iDNES.cz

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Flaška
1 rok před

Znám ze své praxe cestovního ruchu ruské turisty. A plně chápu o čem je řeč. Úleva, že tu teď nejsou.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial