Víčka

Dneska jsem konečně prohlédl. Poslední kapkou. Konkrétně kapkou koly z pet láhve. A dokonce ještě než jsem se z ní napil. Okamura má pravdu. EU je zlo a je třeba vystúpiť.

Celých dlouhých třicet let od revoluce nám tady v té kapitalistické bezbožné a antisociální bídě víčka zachraňují nemocné děti. Sbíráme je a s každým douškem plastového braníka či pepsiny máme dobrý pocit, jak díky nám jsou děcka na lůžkách v Motole šťastnější a zdravější.

A teď dýka do zad. Z Bruselu, samozřejmě. Víčka na pet lahvích už nejde napříště normálně odšroubovat a poslat na dobro  našim českým dětem. Ne, to se v EU nesmí.  Výrobci musejí zajistit, aby to nešlo. A ono to nejde, výrobci se podvolili EU totalitě, je tam takovej plastovej spoj/camfrňousek, kterej tomu v rámci boje za životní prostředí brání.

A potom co teda? Copak je možné, aby se náš stát postaral bez pomoci sbírkových víček o naše nemocné děti? O NAŠE LIDI?! Ten určitě ne, ten  raději bude podporovat Ukrajince, to známe, že.

Ještě, že tady máme opravdové obhájce zdravého rozumu a našich lidí, jinak fakt nevím, koho bych příště volil…

Leda že by, …se EU chytla konečně za nos a přestala řešit píčoviny namísto důležitých věcí, budu doufat , dlouho a snažně…

 

 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jana Melišová
Jana Melišová
1 rok před

Mne sa páči v skle, všetko aj pivo, nepáčia sa mi nápoje v tetrapakoch a ani v plastoch hlavne farebných lebo sa odtial uvolnujú ftaláty a áno, rána rozpínajúcej sa číne, ale iste nastanie preskupenie svetových síl-india, brazília, južná amerika…tam kde je chudoba je velký potenciál, pretože sa z nej chcú dostať a musia sa snažiť.

Jana Melišová
Jana Melišová
1 rok před
Reply to  Jan Andrle

však tak som to myslela

Tomáš Vodvářka
Admin
1 rok před

Vidíš to blbě, Honzo. Neodnímatelnost víček je další rána rozpínající se Číně.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial