Kritika Blogosféry na Neviditelném psu

Kritika je dobrá věc, je-li myšlena poctivě a vede-li kritizované k tomu, aby se nad sebou zamysleli a případně opravili svůj postoj k věci. Bývalý autor Blogosféry pan Lubomír Stejskal zřetelně nerozdýchal svůj odchod z tohoto média a v dnešním vydání Neviditelného psa měl potřebu se do Blogosféry opřít. Bohužel na médiu, jež je známo vysokým stupněm nesnášenlivosti vůči všemu, co se odlišuje od jakéhosi tamního mainstreamu.

Čtenáři si pamatují na jeho články, v nichž se stavěl velmi kriticky k sexuálním kontaktům mezi lidmi stejného pohlaví. Zaštiťoval se dikcí Písma, které tyto styky považuje za hříšné. Pan Stejskal byl mnou zpočátku požádán, aby se zdržel podobných článků, neboť diskuse pod nimi dostávaly ráz osobních útoků. Nepopírám, že útoky na něj byly mnohdy zbytečně ostré, pro mne jako admina velmi nepříjemné, neboť Blogosféru jsem zakládal jako poněkud odlišné médium než ty, kde se pod články chodí realizovat psychopati, kterým vadí již jen jméno autora. I proto mi přišlo divné, že přes mé přání a vyznění diskuse pan Stejskal nadále psal články v podobném duchu i nadále, což vždy vyvolalo podstatnou nevoli a očekávanou kaskádu drsné kritiky. Znovu opakuji, že pan Stejskal mohl své články o tomto tématu psát kdekoliv jinde, kde by byl násobně více čten (Blogosféra má denní čtenost okolo 800 přečtení, což je ve srovnání s jinými médii zlomek). Přesto pan Stejskal stále a stále téměř flagelantským způsobem publikoval články na BS s podobnou tématikou, i když musel vědět, co se stane a jaká lavina na něj poletí.

Pan Stejskal byl po svém posledním článku požádán Adélou, aby jej stáhl, což on učinil se žádostí, aby byl vymazán z řad autorů. Tomuto jeho přání bylo vyhověno. Jelikož mám rád čistý stůl, dovolil jsem si panu Stejskalovi napsat osobní mail se svým pohledem na celou věc. Pokud by u toho zůstalo, bylo by vše v pořádku. Jak ale píšu, v dnešním NP se pan Stejskal drsně navezl do Blogosféry, čímž samozřejmě nabil ostrými skupině „diskutérů“ (jde zhruba o 10 jedinců), kteří se do mně pustili mnohdy velmi nevybíravě.

Abych předešel další diskusi, dovolím si svůj mail panu Stejskalovi nyní zveřejnit. Je ze dne 12.7.23

Dobré odpoledne, Lubomíre. Emailová adresa se po Vašem odchodu z BS vymazala. Nemohl jsem ji nalézt, tolik na vysvětlenou.

Předem se omlouvám za delší psaní.
Nejprve k Vašemu dotazu ohledně fotografie pana Okamury v mém blogu a proč jsem Vás smáznul. Fotografie byla pro článek důležitá, týkala se bytostně obsahu. Po Vašem vstupu jsem si náhle nebyl jist, jestli jsem neporušil nějaký článek kodexu blogera idnes, i když si myslím, že fotografie z České televize, kde platím koncesi, není žádné loupení duševního vlastnictví. Nicméně jsem usoudil, že Vaše poznámka může u některého z mých „přátel“ vyvolat potřebu mne nahlásit a mohl bych mít potíže. Vím, co Vás potkalo v rámci blogerství na idnes, připadalo mi to malicherné, nesouhlasil jsem s tím, ale na druhé straně si myslím, že není potřeba poukazovat na některé věci ve smyslu „když já, tak proč ne on?“ . Opravdu nemám tolik času sledovat a studovat, co je a co není ještě přes čáru. Proto mé smazání a do budoucna nejspíše publikování bez fotografií, grafů apod., abych něco nezvoral.
K tématu, které je podstatnější. Považuji Vás za velmi dobrého blogera, Vaše články na NP patří k těm prvním, které otvírám. S jedinou výjimkou, a tou je, jak jistě tušíte, Váš postoj k sexu mezi homosexuály. Znám dostatečně Vaše argumenty, které máte podpořeny citací z Písma.
Jsem lékař a denně poslouchám různé, většinou smutné, příběhy. A za těch bezmála 40 let v medicíně jsem se naučil mnohému. Především nesoudit, když sám nemám dostatek empatie k postoji druhého. Sexuální pud je v jistém věku silný, znáte to jistě sám, když Vám bylo dvacet a možná jste potkal dívku, která nebyla proti. U mne tomu tak bylo a přiznávám, že před mou ženou jsem měl několik dívek, s nimiž jsem nejen chodil, ale i spal. Bylo to vždy vzájemné, příjemné a inspirující. Že to později skončilo rozchodem, je věc jiná, v danou dobu jsem byl zamilován a toužil po ní nejen být v její přítomnosti, ale mít s ní i sex. Jistě, i toto bylo v přísné dikci Písma hříchem, ale dodnes se za to nestydím, neumím si naordinovat pocit viny.
A teď si představte, že stejný cit bych cítil – pokud bych byl homosexuálem – k jinému muži. Úplně stejný, lásku, pocit sounáležitosti a nakonec i tělesné sblížení. Co bych měl podle Vás dělat? Naordinovat si celibát? Masturbovat s představou sexu s tím mužem? Nebo se rovnou oběsit ze strachu před smrtelným hříchem? Byl byste Vy schopen se zdržet sexu s Vaší dívkou/manželkou, kdyby to bylo někde napsáno? Kněží si celibát vybrali jako životní cestu, je to dobrovolný akt, ale běžný muž má prostě pud, s kterým toho mnoho dělat nejde, než jej vybít. V době sepsání Písma nebyly znalosti o homosexualitě vůbec a bylo možné považovat tento styk za zhůvěřilost, jak se dodnes děje v některých muslimských zemích. Dnes již víme, že sexuální orientace je založena prenatálně a že nejde léčit. Že nejde o zvrhlost, ale danou vlastnost daného jedince. Opravdu se cítíte být povolán  k tomu, abyste mistroval ty, jejichž pocity nejste schopen pochopit a to i proto, že se Vás nedotýkají? B-h – dle mého – mívá i smysl pro humor a opravdu bych Vám nepřál, aby třeba Vaše vnučka, kterou jistě milujete, nepřišla jednou s tím, že chce žít s jinou ženou. Co byste dělal? Zavrhl byste ji? Vyhnal? Nebo byste jí dnes a denně sděloval, že žije v hříchu a že její vztah s jinou ženou (a s tím spojený sex) je odporný a že to nesmí?
Tito lidé to mají mnohem těžší než my, kteří cítíme heterosexuálně. Jsou i přes toleranci okolí vždy terčem tajného posměchu, jisté ostražitosti od  jiných a mají jistě i složitější vztahy jak partnerské, tak i od vlastní rodiny. A v této situaci jim sdělovat, že pokud budou mít sexuální styk s osobou stejného pohlaví, jsou věčně zatraceni…. no nevím, psychika jedince je dost zvláštní věc, mnohdy labilní a stačí jedna věta a může to skončit špatně. Mít takového člověka na svědomí bych – aspoň já – opravdu nechtěl.
Končím. Nechci, abyste mi psal odpověď, tuším, co v ní bude a Váš postoj znám. Mám jiný, opačný a vím proč. Pakliže existuje B-h, budu mít před ním čistém svědomí, pokud bych obhajoval výše napsané. A v tomto případě nebudu mít pocit viny. Jeho láska je totiž něco, co si neumíme představit a jsem přesvědčen, že hodnotí každého člověka podle zcela jiných kritérií, než podle toho, jestli bazíroval na nějaké části Písma. Podstatné bude, jestli hřivny mi dané, jsem rozmnožil.  Jestli jsem miloval toho druhého, i když se choval zcela jinak, než praví Písmo. To je dle mého podstatou – bepodmínenčná, všeobjímající láska, která kašle na nějaké hříchy.
Přeji Vám a všem Vašim blízkým hodně radosti a štěstí.
Tomáš
Je mi osobně líto, že přes mé přání, aby pan Stejskal prostě opustil Blogosféru a nechal ji být tomu tak není a je dnes vláčena díky jeho ingerenci v médiu, jehož diskusní část je archetypem slovní stoky, spolčením hlupáků a nenávistných frustrátů.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

54 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana Lukešová
Hana Lukešová
1 rok před

Dovolím si vstoupit do diskuse. Tak mi prosím račte prominout. Můj názor je, že každý má právo na svém blogu si určit svá pravidla, má právo publikovat texty podle svého uvážení a nikdo ho nemá za to co kritizovat a dokonce je oprávněn i moderovat diskuse, nemusí se mi to líbit, ale každý si může založit svůj web a určit si svá pravidla. Vůbec se nehodlám motat do sporu pana Stejskala s webem Blogosférou, nic mi do toho není a nepletu se do cizích sporů a věcí, do kterých mi ni není, nicméně se jen dovolím ohradit vůči útokům na… Číst vice »

Rudy
1 rok před

plne souhlasím,……

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před
Reply to  Rudy

Dobrý den Rudy, souhlasíte s paní Lukešovou, že každý má právo si na svém blogu stanovit vlastní pravidla, publikovat texty podle svého uvážení, moderovat diskuse a nikdo ho nemá za to co kritizovat?

Rudy
1 rok před

absolutne, uz jsem to nekolikrat napsal,……ovsem muj nazor nic neznamena

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před
Reply to  Rudy

Ale paní Lukešová v podstatě říká, že máme právo si stanovit pravidla, jaké na Blogosféře chceme, a podle svého uvážení nepublikovat texty, které LS napsal. Tohle naše rozhodnutí jste kritizoval.

Takže váš souhlas s paní Lukešovou je teď v přímém rozporu s tím, že jste dříve naše rozhodnutí nazval cenzurou a cancel culture.

Rudy
1 rok před

well, nic takoveho jsem nenapsal, ani nekritizoval,…. jeste jednou, napsal jsem,: „Pan Stejskal patrně netušil, ze Blogosfera je cenzurovaný blog, kde se múzou psát clanky jen které se Libi administrátorovi,….no coz chybami se člověk učí a tím dospeje dal“ Coz znamena, ze pan Stejskal to nevedel, podle vseho, protoze to neni v pravidlech, ze blog je cenzurovany, neboli moderated,…..tim doslo k nedorozumneni, a spatne moderating, cenzura. Vina administrace a zacatek hadek Nechapu proc me porad vkladas do huby veci co jsem nenapsal,….poradil bych se spise koncentrovat na tu zenskou, taky administrator co tady porad prudi a pise blaboli,…. Mimo jine… Číst vice »

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před
Reply to  Rudy

Aha, OK, asi jsem vás špatně pochopila, omlouvám se.

Rudy
1 rok před

no problem,…..

Hana Rybnická
Hana Rybnická
1 rok před

Paní Adelo trochu bych se přimluvila za pana Rudyho. Pokud člověk žije dlouho v zahraničí se může stát, že ztratí cit pro jazykové jemnosti, detaily atp.. Stává se to často že obdivuji jak precizně v češtině někdo vyjádří souvislosti, které bych já, i když si namlouvám že ještě češtinu ovládám tak trefně nevyjádřila. Pan Rudy určitě prostě nenašel správný výraz, jako třeba dané pravidlo atp. takže použil výraz cenzura, aniž by myslel to stejné co jsme si užili my. Pan Dr. Vodvářka má vysoké etické zásady a cítění které nejen obdivuji ale také považuji v dnešním světě za nesmírně důležité.… Číst vice »

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před
Reply to  Hana Rybnická

Viděla jsem to stejně, paní Hano, proto jsem se omluvila.
Děkuji Vám za Váš příspěvek.

Hana Lukešová
Hana Lukešová
1 rok před

Dobrý den, pane Vodvářko, já si myslím, že by byla škoda, kdybyste přestal publikovat na Neviditelném psu. Neviditelný pes má své kouzlo, že v něm publikují autoři s různými názory na různé události. Pan Neff to tak demokraticky pojal a já s tím nemám vůbec žádný problém. Já také nesouhlasím se všemi autory NP ve všem, co napíší. Jinak ve všech serverech, které mají diskusní fóra, se najdou lidé, kteří vrtají, rýpají a bývají mnohdy sprostí. To už tak je a nemohl byste napsat nikam nic. Jinak já jsem také pravicová, konzervativní, ale do osobního života kterýkoliv lidí mi nic… Číst vice »

Jiljí Záruba
1 rok před

S gramatickými chybami na NP jsem sem přišel já, paní Lukešová, nikoliv pan Vodvářka, a to, že tam jsou, je skutečnost, kterou můžu doložit. Pana Neffa si také nesmírně vážím, už roky (od nepaměti) ho pravidelně čtu (dnes ho mám dokonce v seznamu každodenního ranního sjíždění komentářů v různých médiích na prvním místě), ač se všemi jeho názory ne vždy souhlasím – o to víc mě ty chyby mrzí (vím, interpunkce je prevít). Ale to, že si ho vážím, přece neznamená, že nemůžu kritizovat Neviditelného psa (nebo si z něj dělat srandu). Je to názorový web, jako obyčejný čtenář oceňuju, že jsou… Číst vice »

Hana Lukešová
Hana Lukešová
1 rok před
Reply to  Jiljí Záruba

Rozumím. Dík za vysvětlení.

Látal Stanislav
Látal Stanislav
1 rok před

Přidám něco z mého života (postřeh a podobnost). Občas jsem se vyskytl u nějaké náboženské pře (zůčastnil jsem se mezináboženského dialogu jako pozorovatel za ZEN Buddhismus). V duchu jsem se smál, když se přeli Katolík a Evangelík a OBA svorně tvrdili, že jedině oni poznají pravdu z PÍSMA a špatný výklad je jako kapička jedu ve víně … A šlo to skutečně až do absurdit … Jen ONI měli patent na pravdu. Potom jsem si vzpomněl na své babičky. Obě byly z jiných společenských tříd (výmysl soudruhů). Jedna byla Katolička a druhá Evangelička (ČS Husitská). ONY spolu vycházely bez nejmenších… Číst vice »

Rudy
1 rok před

presne napsano,…..kolik lidi uz se vsak pozabijelo a i pozabiji, kvuli stejnemu Bohu, ktereho nazyvaji jinym jmenem.

rabit god.jpg
Látal Stanislav
Látal Stanislav
1 rok před
Reply to  Rudy

Ono to zabíjení vždy mělo více důvodů … Většinou šlo o majetek a pozemky a ti, co šířili svou jedinou pravdu – ti byli ti chudáci (myslím chudí duchem), kteří jim k tomu dali záminku ! A vnucovat své názory tam, kde o to nestojí (i když uznávají v podstatě stejného boha), to je trochu mimo mísu. A když se dotyčný velice mírnou formou ozve, tak ho nazvat NEDEMOKRATEM, tak to chce hodně trénovanou mysl k NEREAGOVÁNÍ. Ne každý je ochoten nechat ho ve svém médiu šířit bludy, ke kterým se veřejně neodhodlala ani JEHO církev, protože by měla rázem… Číst vice »

Rudy
1 rok před

ja reagoval na tvuj koment, napsal jsem : presne napsano

nikomu nic nevicitam,….

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před

Tohle je tak únavné, řešit to pořád dokola. Podle názoru LS a také tady Rudyho jsme zcenzurovali legitimní konzervativní názorový proud a dopustili se tak šíření cancel culture. Naprosto rozumím tomu, že to takhle vidí. Z mého pohledu jsme na BS přestali poskytovat prostor ohavným homofobním (a později transfobním) článkům a komentářům. Připomínám, že pan LS své články zveřejňoval mnohem častěji než kterýkoli jiný autor na Blogosféře. Vyloženě to tady spamoval. Styděla jsem se za to, co tady zveřejňujeme. LS neustále razí tezi, že jeho články, se kterými jsme měli problém, jsou „legitimní názorový konzervativní proud.“ Ne, není. Za dobu… Číst vice »

Rudy
1 rok před

Bavite se o tom asi proto, protoze Vodvářka napsal clanek,…….je se jen k tomu jen napsal jednu vetu,…..za kterou uz jsem dostal nekolikrat nadano, hned mne Vodvarka narkl ze prudim, coz je vporadku. , muzete si cenzurovat nebo necenzurovat co chcete. To ze ste snad „zcenzurovali legitimní konzervativní názorový proud a dopustili se tak šíření cancel culture“ mne ani nenapadlo. Snad to dat do pravidel, a k nerozumneni ze Stejskalam by nedoslo, to jsem vlastne napsal v te jedne vete, ze udelal chybu, protoze v pravidlech neni, ze Blogosféra nebude zveřejňovat homofobní svinstva. Tohle je ta veta co jsem napsal,… Číst vice »

Adéla Vodvářková
Admin
1 rok před
Reply to  Rudy

Díky za váš názor, Rudy

Rudy
1 rok před

you welcome.

80755447_10220613702634016_7944922248937209856_o.jpg
Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Tento váš článek mě motivovat navštívit Neviditelného psa, kde jsem nikdy nebyl a je to skutečný bizár. Zaujalo mě, že se tam vyskytují stejní blogeři i diskutéři jako na i-dnes. Myslel jsem si, že psaní blogů je něco jako zábava, potřeba sdělit světu nějakou zprávu, vypustit přetlak a tak. Asi to bude jiné, exhibicionismus a touha po nějakém pofiderním souhlasu? Navíc kolik tahle činnost zabere času, to už není zábava! Můj názor ohledně LS jsem zde napsal již před časem, bez znalosti předchozích událostí, neb jsem zde jako čtenář teprve začínal. I zde můj neškodný názor, kde padla věta „mohlo… Číst vice »

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před

Já s vámi souhlasím. Také jsem chtěl konečně psát. Nebudu. Proběhla u mě autocenzura. Já bych tohle nedal, dočíst se o sobě podobnou špínu, jako o vás šíří na Neviditelném psu. Mně stačilo na i-dnes a bohužel na limity narážím i zde. Jinak tohle jsou vaše privátní stránky, vaše pravidla a vaše volba kdo zde bude a kdo ne. Na rovinu, tu paní níže já nedám. Nejsem schopen se jí zbavit a vyhnout, protože jsou jisté meze… Možná to znáte, musím reagovat a chlapa bych nejspíš poslal do patřičných míst. Na cenzuře, pokud naplňuje pravidla a podmínky pro každého stejným… Číst vice »

Rudy
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

na soukromém, private blog, tak jak treba i v gallery,…je vetsinou moderator a ten cenzuruje, neboli moderuje jak komenty i clanky. To je normalni. Slovo cenzura vsak tady vyvolalo nejaky odpor, jako neco zleho. Je to jen udrzovani poradku a vyhnuti se soudu. Na blogu neni svobodne slovo. Neda se pouzit slovo „inkvizice“ . Majitel je zodpovedny. Ovsem tyhle pravidla se musi nekam napsat.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před
Reply to  Rudy

Nemusí. Je to pouze na vůli admina. Tohle není masově využíváný prostor pod křídly nějakého velkého deníku nebo nakladatelství. Pouhé hobby. Já to tak beru. Žádný uzavřený klub nemá povinnost stanovovat jakákoliv pravidla. Co třeba gigant FB? Když vás kdokoliv nebude chtít přijmout do skupiny nebo přátel, tak to prostě neudělá a nemusí nikomu nic zdůvodňovat.

Rudy
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

za prve jsem napsal :
je většinou moderator a ten cenzuruje, neboli moderuje jak komenty i clanky. To je normalni. 
takze ano, nemusi ale muze. No a kdyz nekdo cenzuruje, moderuje, tak by mnel mit pravidla. JInak je zmatek.
FB pravidla ma,…….ovsem FB by nemnel cenzurovat nikoho, ponevadz dostal klauzu ze ho nikdo nemuze soudit za nekoho jineho nazory, od congres US. A cenzuruje i tak.

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před
Reply to  Rudy

Každý uživatel FB si může provádět svoji vlastní cenzuru… Koho chce nebo nechce si svobodně volí. O tom to je. Nastavení priorit.

Rudy
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

ano,……ani bych to cenzura nenazval, je to volba, volba pratel, volba co budu mit na me strance
Ovsem Face Book cenzuruje politycke nazory, coz nema ve smlouve, proto jim chtel Trump jejich výhody odebrat
Tady, naopak, si majitel urcit jake politycke nazory zvyhodnuje muze. Bez problemu. Neni vsak fer to nemít v pravidlech. Kdyz si prectu pravidla, ze tenhle blog prosazuje jen komunistycke nazory, napriklad, tak se vubec nenamaham cokoli cist a psat, usetri mne to cas.
Ale debatujeme o nicem,….jen aby rec nestalo, jdu si nalit drink a zapalit doutnik.
Dobrou noc preji ja mam teprve 16:35

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před
Reply to  Rudy

To jsou nesmysly. Tento prostor neprosazuje žádná komunistická pravidla. Jak jste na tohle přišel? Pan majitel nemá striktní omezení a platilo zde „cokoliv, ale slušně“. Opakuji slušná diskuze bez osobních ataků. Jak jsem pochopil, p. Stejskal byl požádán o stažení blogu (nikoliv o odchod z tohoto místa) právě z těchto důvodů. A on hlavně nepřijal fakt, že osoba která s ním nesouhlasila a docela sprostě na něj útočila, zde dále šíří svůj jed. To je celé.

Rudy
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

zacinam mit dojem, ze budto spatne pisu, nebo tady vetsina neumi cist, nebo nechape. Nic takoveho jsem nerekl, daval jsem priklad:
 Kdyz si prectu pravidla, ze tenhle blog prosazuje jen komunistycke nazory, napriklad, tak se vubec nenamaham cokoli cist a psat, 

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

Pane, pojďte si hrát. Paní, s vámi si nehraji, vy jste pěkně vypečená. Z vás ješitnost a nenávist vůči konkrétním lidem i názorům přímo tryská. Dlouhými trachtáty, kterým asi rozumíte jen vy sama, to nezakryjete…

Jiljí Záruba
1 rok před

Autorovy narážky a písemný projev diskutéra Rudyho mi připomněly vtip: Víte, jaký je rozdíl mezi Parlamentními listy a Neviditelným psem? Parlamentní listy nemají tolik gramatických chyb. (Vzato vážně, NP publikuje výhradně komentáře, které nikdo needituje, jak to kdo napíše, tak to tam foukne, PL mají zřejmě korektora…)

Rudy
1 rok před
Reply to  Jiljí Záruba

Jiri, ja uz neziju v Europe 44let, v te dobe jsem muvil jak v praci, tak doma 90% anglicky. V jednom Case jsem Cestinu uplne vypustil s hlavy, internet to prinesl zpatky,……asi tak. Ja doufam, ze se da pochopit co pisu,i s chybami.
Omlouvam se.

Tomáš Flaška
1 rok před
Reply to  Rudy

Tu češtinu to omlouvá. Ale neomlouvá to to, jak neomaleně to tady komentujete. Nevím kde žijete, ale k žádné cizí demokratické zemi bych si něco podobného nedovolil. A když vám tak leží domov na srdci, proč se nevrátíte?

Rudy
1 rok před

Napsal jsem jen:
„Pan Stejskal patrně netušil, ze Blogosfera je cenzurovaný blog, kde se múzou psát clanky jen které se Libi administrátorovi,….no coz chybami se člověk učí a tím dospeje dal“
ostatni jsem odpovidal na neomalene napadani a komenty. Coz bych si mohl dovolit v kterekoliv casti svobodneho sveta,…….
Nechapu ani, proc mne nekdo odpovida a nekoncentruje se radeji na clanek. Ja napsal koment k clanku, muj nazor. Nevidim nikoho jineho,……vlastne jen jeden

Rudy
1 rok před

nehlede na to ze jsem nikde nenaznacil ze by mne lezel „domov“ (myslis tim as CZ) na srdci, naopak. Muj domov je tam kde ted sedim na zidli a koukam jak mne zase kdo napadne jen za muj nazor

Rudy
1 rok před

Pan Stejskal patrně netušil, ze Blogosfera je cenzurovaný blog, kde se múzou psát clanky jen které se Libi administrátorovi,….no coz chybami se člověk učí a tím dospeje dal

Rudy
1 rok před

??? prudit?????

Rudy
1 rok před
Reply to  Rudy

Censorship is the suppression of speech, public communication, or other information. This may be done on the basis that such material is considered objectionable, harmful, sensitive, or „inconvenient“ Censorship can be conducted by governments, private institutions and other controlling bodies.

Rudy
1 rok před
Reply to  Rudy

Blogosféra byla založena dne
1. dubna 2020 jako sdílený prostor pro autory, kteří umí kvalitně psát a chtějí se o své blogy podělit s ostatními.

Rudy
1 rok před

necham,…..chapu ze je to soukromi blog, kde kde se múzou psát clanky jen které se Libi administrátorovi,….sice to neni svoboda slova, kdyz jeden urcuje co je hloupi prispevek, ale tak se to delavalo od 1948 bezne,….mnoho stesti preji.
Blogosfera stratila dobreho, vynikajiciho autora, Stejskal je na blogu ktery cte mnohem vice lidi, a maji ho tam radi.
Praci zdar, soudruzi,…..uz odchazim

Rudy
1 rok před

no pravda je, ze cesky moc neumim, asi ani nebudu potrebovat ucebnici, bylo by mne to k nicemu,……..omlouvam se za to

Jiří Konrád
Jiří Konrád
1 rok před
Reply to  Rudy

Rudolfe fakt nevím, ale já zde vždy psal jen to co si myslím, a nebylo to vždy v souladu s názory autorů článků…

Rudy
1 rok před
Reply to  Jiří Konrád

ja ti verim,….ja pisu o Stejskalovi a jeho experience,…
nic jineho:
„Pan Stejskal patrně netušil, ze Blogosfera je cenzurovaný blog, kde se múzou psát clanky jen které se Libi administrátorovi,….no coz chybami se člověk učí a tím dospeje dal“
komentuju na clanek,……

Rudy
1 rok před
Reply to  Rudy

ja myslel ze se bavime o Stejskalovy,……ne o mne, ale proc ne

Rudy
1 rok před
Reply to  Rudy

ano, clanek je o Stejskalovy, a jeho článcích, ne o mne, bez osobnich urazek bych prosil,….. a ja se bavim o článku nahore, ne o mne.

Rudy
1 rok před
Reply to  Rudy

to ovsem neni cenzura,……tomu se rika slusne vychovani, ovsem to co delas ty, je hloupost,…..s hlouposti se musi bojovat, ale nikdy nevyhrajes

Last edited 1 rok před by Rudy
Rudy
1 rok před
Reply to  Rudy

na to se snad uz neda odpovedet,……to je opravdu pod moji uroven

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial