To je kšeft, který se vyplatí

No neber to. Jednoho rukojmího za tři teroristy. Tomu se říká umění vyjednávání. A hlavně je to příslib zářných zítřků.

Výměna, ke které momentálně dochází mezi Hamásem a Izraelem, je v nádherném poměru 1:3. Hamás sdělil, že propustí jednoho rukojmího za tři, kteří se snažili, aby ti rukojmí již v budoucnu nebyli. Prostě jim jde jen a jen o genocidu Židů.

Až Hamásu dojdou rukojmí, pošle zase pár komand přes hranici. Ta, když budou úspěšná, tak pár Židů pobijí, pár jich přetáhnou přes hranici a někdo z toho komanda bude třeba i zajat. Užije si pár měsíců kriminálu a bude v budoucnu zase vyměněn. A tak to může pokračovat až do doby, než prostě dojdou Židi. Je to cynické, ale je to tak.

Svět bude něco vyřvávat o nehumánním zacházení Izraele s obyvateli Gazy. Jsou to přeci nevinní civilisté. Tak nevinní, že když se mezi nimi objeví někdo, kdo je podezřen z kontaktů s Izraelem, tak je bez soudu zlynčován. A ti nevinní civilisté do něj bijí, kopou ho, vláčí ho po ulici a nedej bůh, aby se někdo třeba jen díval. To by mu soukmenovci neodpustili.

Nezaznamenal jsem, že by někdo z OSN nebo levicové Evropy proti něčemu takovému protestoval.

Ten národ Palestinský je tak utlačován a žije v takové bídě, že mu všichni arabští sousedé tleskají a podporují ho, ale nedej Alláh, aby se někdo chtěl třeba přestěhovat k nim. Ostatně, tam, kde k tomu už došlo, tak tito mírumilovní Palestinci místní komunity již dokonale rozložili.

Evropa se stará. Evropa posílá cement na nové tunely, paliva na jejich osvětlení a větrání a trubky na nové rakety. Nikdo nic neví, ani ředitel nemocnice jistě nic netušil o velitelském centru Hamásu pod jemu svěřeným objektem.

Ale za všechno mohou Židi.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
9 měsíců před

A to jsi nezmínil, jak dlouho trvalo vycvičeným vojákům IDF, než dobyli nemocnici. Musíme se sklonit až na zem před statečností a hrdinstvím personálu, který vyměnil skalpel a inj stříkačky za kulomety a protipancéřovky.
Mně je občas z té jejich stupidní PR na zvracení.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial