Vánoční přání administrátora Blogosféry

Vážení a milí autoři a čtenáři Blogosféry, chtěl bych Vám všem popřát pohodu a klid do nastávajících dní.

Chtěl bych Vám všem nejprve poděkovat. Autorům za to, že svými příspěvky, zamyšlením, povídkami, recenzemi, básněmi, fotoblogy atd. dělají tento prostor pestrým, kde si každý může tak říkajíc vybrat přesně to, co mu sedí. Naše denní čtenost má poslední rok setrvalý stav, což je dokladem toho, že řada čtenářů nás denně navštěvuje a sleduje, co se tady objeví nového. Prosím, pište dále, nejsem sám, kdo se na Vaše články těší. Vím i odjinud, že Blogosféra pomalu proniká do povědomí mně mnohdy neznámých lidí, kteří když zjistí kdo jsem, vědí i o Blogosféře. Pokud můžete, dávejte své články po jejich zveřejnění na BS kdekoliv jinde i na sociální média, protože v dnešní záplavě je někdy obtížné nalézt prostor, který nemá punc hospodské kultury, v níž převládají invektivy a mnohdy i projevy slabého ducha.

Současně chci podpořit i ty autory, kteří třeba nepíší tolik, aby se bez obav pustili do psaní toho, co oni sami považují v životě za důležité a sdělitelné.

Chci poděkovat i čtenářům a diskutérům za jejich přízeň a mnohdy podnětné vstupy, které článek rozšíří a obohatí. To, že nás čtete, nás všechny nepochybně těší.

Chci poděkovat Adéle a Jakubovi za technickou podporu tohoto média, bez které by jednak vůbec nemohlo fungovat a de facto by ani nevzniklo.

Vím dobře, že letošní předvánoční čas je jiný vlivem událostí, které přesahují veškeré naše dosavadní představy o životě v naší krásné vlasti. Tak nějak pořád i po pár dnech nejsem schopen vyjádřit své pocity, protože slova jsou prostě málo. Možná právě proto by nás to mělo vést k úvahám o podstatě našeho dočasného bytí zde na Zemi, o pomíjivosti čehosi, čemu mnohdy přikládáme mnohem větší důležitost, a naopak přehlédnutí čehosi, co je zásadní a nezbytné.

Přeji všem klidné prožití vánočních svátků, radosti z narozenin Spasitele a ze vztahů s nejbližšími, což je kvintesence lidského štěstí.

Tomáš Vodvářka

 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimír T. Gottwald
9 měsíců před

Díky, Tomáši!

Jan Šik
9 měsíců před

Děkuji Tomáši za přízeň v celém roce a přeji hezké svátky

Jaroslav Červenka
9 měsíců před

Ano, ta podstata bytí….. Také přeji 🙂

Alejandro Azamedo
9 měsíců před

Klidné svátky i Vám 🙂

Jara Rankova
Jara Rankova
9 měsíců před

Tezce se dnes pise, jsem s Vami a jedine, co se da prat je klid a mir.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial