Atentát na Fica – jak to vlastně bylo?

Ochranka na záběrech z atentátu na mě působila tak trochu komunisticky. Takoví namachrovaní boucháci, co jen ukazují okolí nadřazenost.

V každém případě dovolit pět výstřelů (údajně, a údajně ostrými) je asi selhání. Přesně jako dříve. Naparovat se, ale ve skutečnosti být neschopný.

Premiér Fico byl odvezen do nemocnice a prvních pár dnů se spekulovalo o jeho přežití a stav byl označován za velmi vážný. Ale ejhle – slovenští doktoři jsou asi světová špička. Pět kulek v těle, dokonce ve střevech (tedy nikoliv třeba v končetinách), a po dvou týdnech je nám premiér odvážen do domácího ošetřování. Tedy žádná další specializovaná klinika, nebo rehabilitační centrum, ale rovnou domů. Těm lékařům gratuluji!

Uběhne další týden a premiér na nás promlouvá z obrazovky. Žádné strhané rysy, žádná únava, ale klidný, vyrovnaný člověk, který už temně naznačuje, že za vším je opozice, aktivisti a ta špatná média.

Tedy tělesně se asi zotavil dokonale, ale duševně vše při starém.

Ostatně když se podíváte ještě jednou na záběry těsně po „atentátu“ a vidíte tu ochranku jak premiéra vleče do auta (to je asi jedna z mála věcí, které umí), tak premiér hýbe nohami. Tedy jde s nimi. Podporují ho, ale není to naoko?

A byl tedy atentát, nebo je to jen divadlo? Kdo ví jak to celé vlastně bylo? A v pozadí je Soros, Putin, USA, nebo Marťani?

Jak všichni víme z Majdanu, Krymu, Gruzie a vlastně celé Ukrajiny, nikdo přeci neví kde je pravda. První obětí takovýchto věcí je přeci vždycky právě ta pravda. Nejsou to přesně slova, která nám tu již léta servírují všichni ruští přisluhovači včetně slovenského premiéra?

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

2 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 měsíců před

Tome, souhlasím s Tebou, že ochranka selhala a je s podivem, že ji všichni omlouvali a dodnes nejspíše všichni slouží. K tomu zranění, tam musí mít člověk štěstí, nejspíše nebyla prostřelena velká tepna, ale „jen“ střeva, což by měl zalátat i průměrný chirurg. Psali ještě cosi o kulce v kyčli, projevy Fica jsem neviděl, ale jestli chodí, tak má taky asi štěstí. K tomu nejpodstatnějšímu – on se vrátí ještě horší, než byl. Teď má v rukou trumfy na všechny, vidíte – oni mě chtěli zabít, ale Prozřetelnost to nedovolila (kdopak to před ním opakoval do zblbnutí?). A prostí lidé… Číst vice »

Sona Bulbeck
3 měsíců před

Jj..bohuzel..presne tak…sleduji z Kanady a nestacim se divit…a coraz mene se chci vratit🙈

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial