Hele chcimíři, co s tím uděláte?

Pořád nám zde říkáte, že Ukrajinu nelze vyzbrojovat, že je potřeba válku ukončit jednáním. Zkusme si představit, že to myslíte upřímně a máte pravdu.

A zkusme si hypoteticky představit, že to pochopil i ukrajinský prezident Zelenskij. Jelikož nás, vážení chcimíři, stále krmíte tím, že za celou válku může pouze západ a USA, tak samozřejmě je potřeba začít tam. Nebohé Rusko je přeci pouze zavlečeno do nechtěného konfliktu.

Asi to pochopil i prezident Zelenskij a připravil mírový plán, který chce předložit hlavnímu strůjci toho hrozného zla, americkému prezidentu Bidenovi.

No a Rusko ještě ani netuší, co je obsahem ono mírového návrhu, ale už má jasno: „Budeme v naší speciální vojenské operaci pokračovat a dosáhneme všech našich cílů,“ uvedl podle ruské agentury TASS mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Přisadil si i ruský ministr zahraničí Segej Lavrov: „Oni to chtějí ukončit potichu, chytře, nechat to zamrznout a získat čas jako v případě Minských dohod. Opět vyzbrojit nacistický režim v Kyjevě a pokračovat v hybridní i nehybridní agresi proti Rusku“ a půvabně pokračoval „Rusko nemá, nemělo a nemůže mít žádné dobyvačné plány“.

Jeden hlas z ruského lidu, aby bylo jasno, jak většinově smýšlí obyvatelstvo: „Bez ohledu na to, jak je to těžké, je potřeba nepřítele dorazit, jinak vás opět napálí. Proč to končit předčasně?

Normální, slušný a civilizovaný člověk, by v takovém případě Ukrajině začal pomáhat ještě více. A co naši chcimíři? Slyšel někdo něco o tom, že by změnili své mínění a pořád chtěli s Ruskem jednat a a Ukrajině nic nedodávat? Já si ničeho nevšiml.

Platí tak na ně pouze to jediné slovo p. Foltýnka – svině.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Jiří Faltýnek
Jiří Faltýnek
16 dní před

Dobrý večer…. zatím mi slouží paměť, tak si vzpomínám, jak někdo někde v podjezdu pod dálnicí napsal Miloš Zeman je kunda. A PČR vyšetřovala….. u nás na vsi se opravuje most, u něj je stavební buñka, na ní nápis ( zhruba) Agent Pávek nás dovede na Ukrajinu a na mizinu… a nic se neděje. Už jen to vypovídá o toleranci slušných lidí a o tom, že chcimíři jsou buzny – ve smyslu buzerovat druhé a názor druhých je cenzura/totalita… JF

Tomáš Vodvářka
Admin
19 dní před

Chybu můžeme udělat všichni, pokud ji však opakujeme, patříme do skupiny slaboduchých. Rusko je imperiální stát, který vzdor bohatým surovinovým zásobám je v přepočtu bohatství na jednoho obyvatele silně podprůměrný, zaostalý. Jediné v čem vyniká, je ničení, destrukce a agrese vůči jným zemím.
Po roce 1945 jsme byli fakticky v jeho područí – bohatě jsme zaplatili za naše osvobození od nacismu. Rok 1968 ukázal, co jsou naši „bratři slovanští“ zač. Po krátké pauze Gorbačov-Jelcin se opět vracejí do původního naturelu. Za nepatřičná slova kriminál na Sibiři řadu let.
Chytrým to stačí, hloupí to potřebují nejspíše zažít znovu.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial