Kateřina Konečná, to je konečná zdravého rozumu

Není dne, kdy by se předsedkyně KSČM (Komunistická strana Čech a Moravy) nedistancovala od své komunistické minulosti. S bývalou KSČ (Komunistická strana Československa) prý nemá již nic společného.

Jenže v ústředí KSČM v Praze se vesele prodávají upomínkové předměty s tématikou bývalých komunistických pohlavárů. Nicméně Kateřina Konečná stále dokola opakuje, že oni nemají s onou stranou nic společného. Tedy ten název jí zřejmě uniká.

Ale roztomilá byla, když na adresu ukrajinského pluku Azov, který považuje za nacistický, podobně jako ruská věrchuška, prohlásila, že pouhé přejmenování nebo změny neznamenají, že se zbavil své minulosti. To by se jeden smíchy potrhal. Tak nám bezděky přiznala, že popírá sama sebe a minulost své strany.

A nejnověji se tato hvězda levicové a dezolátské scény vyznamenala, když se domnívala, že ministra zahraničí Lipavského jmenoval do funkce prezident Pavel. To by se ještě dalo odpustit, ale v domnění, že to ministrovi a prezidentovi natře, sdělila, že „do úřadu jej jmenoval rozvědčík a komunista“.

Evidentně to slovo komunista mínila hanlivě, paní komunistka Konečná. Nekálí si tak trochu na vlastní kotníky?

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Tomáš Vodvářka
Admin
3 dní před

Mysím, že jde o prostou stupiditu, Tome. Ona je to prostě pitomá nána, která je – nevím proč – zvána do pořadů ve veřejnprávních médiích. A místo kladení ostrých otázek se redaktor ptá na podružnosti.

Tomáš Vodvářka
Admin
2 dní před

Tak to určitě….

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial