Proč Biden?

Demokraté v USA postavili Bidena jako jediného kandidáta – jen jeho znovuzvolení může ochránit jeho rodinu a přátele před vyšetřováním a možná vězením. Celý svět s údivem sleduje vystupování Joe Bidena na veřejnosti. Prezident největší světové velmoci chodí jako zombie, oslovuje mrtvé, usíná na veřejnosti a zakopává, plete si Ukrajinu s Gazou a nevzpomíná si jakou funkci mají jeho nejbližší spolupracovníci. Každého napadne otázka, proč americká Demokratická strana nepostavila do voleb nějakého jiného kandidáta. Například, Robert Kennedy mladší, který se Demokratické straně v roce 2023 nabídl, se může vykázat nejen kouzlem Kennedyů ale i centristickými názory, které by apelovaly nejen na voliče Demokratů ale i na velkou část republikánských voličů. Kennedy by měl proti Trumpovi určitě lepší šance než Biden, ale byl odmítnut, stejně jako všichni další kandidáti. Proč? Vždyť dnes může být sotva někdo horší než Biden.

Nejpravděpodobnějším vysvětlením může být nesmírný tlak lidí z celého Bidenova okolí na jeho setrvání ve funkci, protože jen na něm závisí nejen jejich politická moc ale možná i jejich přežití jako bezúhonných občanů. Dvě události straší elity americké Demokratické strany: zveřejnění obsahu laptopu Bidenova syna Huntera v roce 2020 a následné tvrzení amerických bezpečnostních špiček, že nalezení Hunterova laptopu bylo organizováno ruskou vládou (zde). Zdrogovaný Hunter zapomněl svůj laptop v opravně, odkud se dostal do redakce novin New York Post, která jeho obsah postupně zveřejňovala, přičemž úzkostlivě dbala pravidel tak, aby nebyl porušen americký zákon.

Šokující odhalení z laptopu nejen ukázala zcela rozvrácený životní styl členů Bidenovy rodiny, ale i jejich propojení s ukrajinským, ruským, kazachstánským a čínským byznysem. Hunter využíval vysokého postavení svého otce, který se dokonce zúčastňoval schůzek se zahraničními obchodními partnery Huntera a dostával část výtěžků. Zkorumpovanost Joe Bidena však v roce 2020 neměla překvapit; například již v roce 2018, ještě před laptopovou aférou, byl zveřejněn záběr Joe Bidena, kde se naparuje, jak ve funkci amerického viceprezidenta v roce 2013 nařídil ukrajinské vládě propuštění nejvyššího prokurátora. Biden vyhrožoval, že zablokuje slíbenou půjčku ve výši miliardy dolarů Ukrajině, když nebude vyhozen prokurátor Viktor Šokin, který příliš všetečně zkoumal Hunterovy obchody na Ukrajině.

Na slavném záběru z roku 2018 si Biden poklepává na hodinky a chlubí se, jak Ukrajincům řekl, že mají šest hodin na vyhození Šokina. Bidenovi přátelé se smějí a Biden na adresu Ukrajinských představitelů dodává: „ty svině“ (sons of a bitch, zde). Tento šokující příklad byl znovu projednáván v americkém kongresu před několika měsíci a Bidenův vulgarismus ani nebyl na záznamu nahrazen písknutím (zde). Pravost laptopu byla okamžitě po zveřejnění jeho obsahu většinou amerických médií popřena a popis obsahu byl cenzurován. Špičky Demokratické strany, včetně Clintonů a Obamů, se rychle zmobilizovaly a zorganizovaly sepsání dopisu 50 vysokých představitelů bezpečnostních složek, včetně bývalých ředitelů CIA i ministrů obrany, kde se sice přiznávalo, že pro ruskou stopu nejsou důkazy, ale kde se psalo, že „zkušenost vede k hlubokému podezření, že ruská vláda hrála významnou roli v tomto případu“ („experience makes us deeply suspicious that the Russian government played a significant role in this case“, zde).

Dopis dále naznačuje, že Rusko stojí za Trumpem, že jeho vítězství ve volbách v roce 2016 bylo umožněno ruským zasahováním, a že i v nastávajících volbách, které měly proběhnout 3. listopadu 2020, se Rusko angažuje na straně Trumpa proti Bidenovi. Publikování zmíněného dopisu 19. října 2020, těsně před volbami, spolu s totální cenzurou faktů z Hunterova laptopu, nepochybně volby ovlivnilo. Dnes o pravosti laptopu nikdo nepochybuje a v nedávném soudním přelíčení proti Hunterovi byl laptop prezentován jako přesvědčivý argument obžaloby. Za neoprávněné získání zbraně hrozí Hunterovi mnohaleté vězení, ale na cestě jsou mnohem vážnější obvinění spojená s daňovými úniky; vyloučit nelze ani obvinění ze spolupráce s cizími mocnostmi, neboť Hunter byl s vědomím svého otce ve styku s představiteli Komunistické strany Číny a dokonce od nich dostával dárky.

Vězení by mohlo hrozit dalším členům Bidenovi rodiny, včetně Jamese Bidena, bratra prezidenta, ale možná i Joe Bidenovi, kdyby se stal řadovým občanem. Určitě dojde k vyšetřování oněch 50 vysokých představitelů bezpečnosti, kteří na požádání Demokratické strany, jmenovitě asi Hillary Clintonové, vymysleli pro laptop „ruskou stopu“. V případě vysokých funkcionářů Demokratické strany a bezpečnostního aparátu může jít o spiknutí s vězením na stovky let. Proto je pro všechny podezřelé nanejvýš nutné, aby Joe Biden zůstal ve funkci. Zvlášť velké nebezpečí pro všechny spiklence představují současné vykonstruované soudy proti Trumpovi, neboť se stávají precedentem ukazujícím, že politické oponenty lze likvidovat na základě dezinterpretace zákonů s využitím zkorumpovaných soudců spojených s určitou politickou stranou.

Proto levicové elity, včetně médií, bezpečnosti a aparátu Demokratické strany, vsadily vše na udržení Joe Bidena ve funkci, i kdyby již ani nebyl schopen hnout prstem – prstem a i vším ostatním již budou hýbat oni sami. Bohužel na osudu USA závisí i osud celé naší civilizace, a proto se všichni musíme modlit anebo si alespoň usilovně přát, aby v amerických volbách vyhrál Trump.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

15 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Hana Rybnická
Hana Rybnická
4 měsíců před

Ostatně článek byl zveřejněn na NP a je tam jeden zajímavý komentář člověka žijícího zřejmě v USA. Dovolím si jej – bez autorizace – vypůjčitje tské velice zajímmavý I. Orisek 17.6.2024 5:54Soudruzi, to jsou ale kecy. Jsem konzervativní Republikán, pro Bidena jsem nevolil, ale jak si tuto situaci představuje autor článku v Praze je směšné. Přesně jako moji synovci: „Strejdo ty tomu nerozumíš protože jsi asi jenom imigrant.“ (To jsem zde žil už 30 let.) „To my jsme v Praze v novinách četli…….“ Jenom například: Hunter Biden je podvodník, drug head a někdo kdo se snažil vytěžit peníze tím, že se… Číst vice »

Hana Rybnická
Hana Rybnická
4 měsíců před

Njen německý týdeník Focus,ale také Bílý dům upozorňuje, že se na sociálních sítích šíři fake-videa, která mají za cíl, dehonestovat Bidena co starého a dementního člověka. : Hlavy států a vlád zemí G7 se před několika dny sešly v italském Borgo Egnazia. Při slavnostním vztyčování vlajky na konci prvního dne setkání přistáli poblíž představitelů výsadkáři s vlajkami členských států. Videa ukazují, že americký prezident Joe Biden se zjevně potuluje po okolí a italská premiérka jej vede zpět správným směrem. Video se stalo hitem zvláště proto že zjevně zpochybňuje zdravý rozum 81letého muže on.line. Pokud se ovšem podíváte na delší sekvenci… Číst vice »

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před
Reply to  Hana Rybnická

Diky za rozumny prispevek. Byla jsem ted 5 tydnu v Praze a nedivim se, ze lid, ktery nema moznost cist online normalni zpravy v anglctine a nemcine se musi obracet na ruzne Telegramy a pak bere „photo-shop“video klipy delane 100.000 Putinovymi hackery v trolli farme v San Petersburgu, co je ovsem tragedie, kdyz zdanlive inteligentni lide to berou vazne. Videla jsem videa prezidenta Bidena umyslne zpomalena, na google jich najdete stovky – napr. najdete „Video appear Biden tried to sit in a chair that wasn’t there during a ceremony in Normandy, France, commemorating the 80th anniversary of D-DAy… Fact check:… Číst vice »

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před
Reply to  Jara Rankova

Pokud neverite: The New York Times – Russian disinformation Videos smear Biden….
Many of the videos are trying to appeal to right-wing voters with fake messages about President Biden.

Hana Rybnická
Hana Rybnická
4 měsíců před
Reply to  Jara Rankova

Paní Ranková ten problém je, že se dnes v CZ celá společnost brání, se učit cizím jazykům. V Brně v mém poválečném dětství – ještě – skoro neexistoval nikdo, kdo by nehovořil dvěma jazyky tedy česku a německy. Po dobu komunizmu otec výlučně poslouchal vídeňské radio, o českém rozhlasu říkal, že lže. Dnes jsou rodíče názoru, že jeden cizí jazyk (zpravidla začátečnická angličtina) stačí-. Dokonce se i připravuje školský zákon. A to světě ve kterém jsou dva cizí jazyky ve škole povinné, volba třetího zpravidla také. .

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před
Reply to  Hana Rybnická

Diky, pani Hano, musela jsem se ozvat, protoze z mnoha diskusi vidim, ze dost velka cast ceskeho obyvatelstva je ovlivnena hloupymi pro-ruskymi clanky, akorat to pomuze Trumpovi, aby vytahl USA z NATA a nechal padnout Vychodni Evropu.

Hana Rybnická
Hana Rybnická
4 měsíců před
Reply to  Jara Rankova

Paní Ranková, je mi to jasné. A někdy mi ta myšlenka nedá spát. Jen se divím, že osobnosti od kterých by člověk očekával kritický a zdravý rozum se nechají tak zpropagandizovat jako zdejší autor. Víte, otec vždycky říkal, že němečtí občaní „naletěli na Hitlera“. Dnes ja mi jasné, jak se takového něco může vyvinout. .:

Tomáš Vodvářka
Admin
4 měsíců před

Pro mne jako pozorovatele z dálky nejde na rozum, že země se 1/4 miliardou obyvatel je schopna vygenerovat už podruhé do voleb hlavy státu na jedné straně dementního muže, který neví, která bije a proti němu sebestředného egomaniaka, který se chová jako slon v porcelánu. Ale my jsme rovněž 2x zvolili pana Zemana, takže ono je to asi všudypřítomné.

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před

Zrejme tedy nezijete na severoamerickem kontinente, ja ano a je mi lito, ze Vam musim odporovat, Kazdy lekar Vam rekne, ze Kennedy bojuje proti vsem vakcionam, jako enivormentalni advokat byl kdysi v poradku, ale dnes od nej dava ruce pryz cela rodina Kennedyu.

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před

Tu lidskost a uprimnost nemuzete myslet vazne, po jeho zlehcovani handikapovanych lidi.

Hana Rybnická
Hana Rybnická
4 měsíců před

To nemyslíte vážně. PUž jenom ten jeho předvolební veřejný výrok o tom, že ženské zpravidla sáhne —-do kabelky, aby mne pan dr. nezabanoval. Jeho podrazy, štvaní, dehonestace protinázorů, dětinské chování na vřejnosti – je to lidská dnešné úroveň? Opravdu? A to ještě nevíme, zda příští prezident USA nebude úřadovat z vězení. Věru lidské. Gratuluji.

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před
Reply to  Hana Rybnická

Autor to nevidi, naopak, je oslepen fake video klipy, v jeho veku?

Jara Rankova
Jara Rankova
4 měsíců před

Dovolim si podotknout, ze Biden stale chodi lepe, nez Trump a bohuzel se autor zrejme diva vetsinou na video klipy „patricne upravene“ republikany. Silne prehnany clanek!

Last edited 4 měsíců před by Jara Rankova
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial