Ono je to s tím naším prezidentem bohužel ještě horší

Reaguji tímto na článek Tomáše Vodvářky Kritizují mne blbečci. On je ten náš pomatenec na Hradě spíše k smíchu, kdyby ale nebyl vlastně nebezpečný.

Podle našeho moudrého pana prezidenta na sociálních sítích vyslovují kritiku jen blbečci. Zapomněl při tom zřejmě na svého mluvčího Jiřího Ovčáčka, který se právě pomocí internetu dnes a denně naváží do každého. I ostatní výroky našeho „prezidenta“ jsou spíše k pousmání nad blouzněním pomateného duševního chudáka.

Z jiného soudku je, proč na Hradě (za naše peníze) začal pracovat bývalý analytik BIS (Bezpečnostní informační služba) Jiří Lom, který z BISu odešel poté, co nebyl jmenován jejím šéfem. Po pár týdnech máme jasno. Miloš Zeman oznámil, že na šéfa BISu Michala Koudelku, který mu dlouhodobě leží v žaludku, protože poukazuje na to, že jsme v zájmu čínských a ruských tajných služeb, uveřejnění kompromitující materiál. Tomu se říká využití prostředků daňových poplatníků – proti jim samým. Útok na bezpečnostní složky státu je útokem na samu podstatu toho státu. Normálně se tomu říká vlastizrada. A jindy a jinde za to padají jiné tresty.

Ale snaha Miloše Zemana urazit každého, na koho náhodou nezapomene, pomstít se komukoliv, kdo mu nevoní a myslet si, že je středem vesmíru, je spíše otázkou, jak by toto přesně definovali psychologové, případně psychiatři.

Budiž ke cti dnešní vládě, s kterou nesouhlasím skoro ve všem, že tohoto nemocného staříka už bere s rezervou a byť mu z titulu jeho úřadu musí jít v mnohém na ruku, tak to spíše vypadá, že v zákulisí si už i ministři jen ťukají na čelo.

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Matějovský
Matějovský
4 let před

Je to všechno jak ve zlém snu, když jsem si přečetl tohle https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-v-cesku-ministr-vnitra-jan-hamacek-s-babisem-jedou-zemanovi-rozmluvit-oslavy-28-rijna.A201013_094943_domaci_chtl
tak si fakt říkám, to nemáte nic jiného na práci? Systém se vám hroutí a vy máte čas jet přesvědčovat dědka , aby něco nedělal? Jako vážně?

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před
Reply to  Matějovský

No, pakliže by se to skutečně odehrálo, pak si opravdu neumím představit nic jiného, než občanskou neposlušnost, tedy masové demonstrace a odvolání presidenta státu jako jedince, který zvysoka kálí na všechna opatření, která jinak schvaluje.

Pavel Khail
Pavel Khail
4 let před
Reply to  Matějovský

Na to se hodí ten bonmot „mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky“. Zeman přesvědčil je, pro mne je to další předsilvestrovské číslo a srandy není nikdy dost. 🙂

Tomáš Vodvářka
Admin
4 let před

Viděl jsem televizní šot, když volil v krajských volbách. To už nebylo k smíchu, měl jsem pocit trapnosti za někoho, kdo neví, kdy má prostě odejít. Ale zdá se, že jeho negativní energie, z které koneckonců ve svém mandátu po celou dobu čerpá, je zatím dostatečná k tomu, aby zasvinil společnost, jak to jen půjde. Katastrofou je, že tohle bude ještě 2,5 roku, než konečně odejde tam, kde měl být už dávno.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial