Omicronový deník – část šestá – Snad již přichází mutace s názvem Pravda

Ráno jsme s mužem po 8 dnech, co zde trávíme v dobrovolné karanténě v přítomnosti dvou pozitivních 2x očkovaných dětí, vyrazili do DRIVE-IN odběrového místa na pražský Hamr, kde dělají výtěry z krku. Zajímavé po týdnu vidět lidi… a vyrazit autem mimo stěny domova. Na test jsme podle ujetých pravidel jako očkovaní nemuseli, jdeme dobrovolně, protože chceme vědět, jak jsme na tom.

Zde odkaz, kdyby se někomu hodil: ODBĚRNÁ MÍSTA PRO TESTOVÁNÍ COVID 19

Popravdě, během covid pandemie jsem trochu lidem odvykla a příliš mi nechybí, spíše naopak. Myslím tedy cizí lidi, fronty a shluky. Kamarádi mi samozřejmě scházeli dost, ale s těmi se šlo sejít i relativně bezpečně.

Omicron lépe zachytává právě odběr z ústní dutiny než z nosu, což Hamr provádí, tak by to mělo být spolehlivé. My s mužem žádné příznaky nemáme ani po 8 dnech. Ale…

Dnešek nebo zítřek (výsledek) by měl dát odpověď na otázku, zda naše 3 dávky (3x Moderna (můj muž) a 2x Pfizer + 1x Moderna (já)) nákazu ustály zcela nebo máme infekci – díky očkování – bezpříznakově a nevíme o ní. Ať už to dopadne jakkoliv, jsou to velmi dobré zprávy pro ty, co mají už 3 dávky. A špatné pro ty, co nemají dávku žádnou nebo bohužel zatím jen dvě. Například pro všechny děti 12-18 let, které v normálních zemích mají dávno nárok na přeočkování  – v Německu a Rakousku např. už po 4. měsících.

Válkem zbytečně Omicronu obětovaná kategorie 12-18 let

U nás se na děti 12-18 let opět naprosto vykašlali. A jsem na Válka pěkně naštvaná. Kdyby Anička už dostala 3. dávku (druhou měla na začátku srpna), nemusela se nakazit nebo mohla být aspoň bezpříznaková.

Prý se uvažuje o povolení třetí dávky tento týden od 16 let. Co ale mají dělat ti chudáci 12-16 ministr nedomyslel. Ach jo. Nás se to sice už týkat nebude, protože moje děti si po dvou dávkách střihly vinou tohoto blba Omicron místo třetí, ale chudáci všichni ostatní, kteří to mít nemuseli a mít to budou a to v řádu dní. Uf.

Zase bych si zanadávala, ale pomůže mi to? Asi jo…. Kretéééééééééééééééééééééééééni zatracenííííííí!!!!!!!

Co se týče stavu pacientů – jsou na tom obě dobře. Nemají rýmu, ani teplotu, dutiny volné. Občas (2x za den) někdo zakašle, ale jsou to snad spíš dozvuky rýmy. Přetrvává u obou ale poměrně velká únava. Mladší Emma je schopná prospat skoro celý den. Anička není takový spáč, ale odpočívá většinu dne taky. Nemoc je snad na odchodu, ale co bude dál.. uvidíme.

LEPU test Emmy včera večer už byl skoro negativní, měla tam už jen stín druhé čárky, poté, co tam ještě ve středu byla slušná rudá dvouproudá dálnice. Vtipkovali jsme, že ve většině skol už by Emma prošla. Protože víte, jak se testuje – moc tam děťátko nešťourej… moc na to nekoukej, nic tam nemáš a mazej na písemku.

Aničky LEPU test je zato stále silně pozitivní – i  když už se cítí dobře – je právě asi na vrcholu covidové nálože. Rudá čára vyjela hned, ještě dříve než ta kontrolní.

„JANYČKA“ Peterková prohrála soud

Jinak mě včera potěšil prohraný soud usvědčené lhářky Jany Peterkové, která si vymyslela úmrtí po očkování v jednom zařízení sociálních služeb a šířila to dál. A ono zařízení se právem naštvalo a ozvalo se zpět i s právníkem. Moc jim děkuji, že do téhle bitvy šli a dotáhli ji do konce. Je to hrozně moc potřeba. Třeba si Peterková a jí podobní dají příště větší pozor.

Článek zde: První trest za dezinformace o koronaviru. Jana Peterková se má omluvit a zaplatit 250 tisíc

Samozřejmě „JANYČKA – bývalá hvězdička TV NOVA a Pittrova matrace“, jak jí ošklivě přezdívají internetoví odpůrci, se nyní schovala do nemocnice (blázinec?) a údajně je děsně vážně nemocná. Mozek to nebude… Protože ten aby v její pomatené hlavě pohledal.

Podobně strašně vážně nemocný je i proflákný ubožák Flákanec exposlanec Volný – který odešel na nemocenskou (to je vám ale náhoda), těsně po té, co nebyl zvolen, aby se mu nemocenská počítala z poslaneckého platu a od té doby na ní setrvává.

Věrným  pomateným následovníkům ovšem toto dojení státu a únik před spravedlností na úkor nás všech nevadí a reagují komentáři „jsme s vámi“, „všichni přece lžou“. Koho mi to jen připomíná – už vím… všeci kradnú – Babiš. No, všeci nekradnú. Všeci taky nevozí syna na „dovolenou“ na Krym a ani nemají na sobě přes 10 exekucí jako JANYČKA, ani nevystupují na demonstracích, když jsou strašně závažně nemocní a neberou nemocenskou z poslaneckého platu, kterou nejde ukončit…

Vypadá to, že s případem Djokovič svitla naděje v návrat jisté příčetnosti.  A kromě Volného, Janyčky.. dojde časem i třeba na Tarabovou za nechutné zneužívání židovských hvězd při demonstracích. Nebo na malíře pokojů Jakuba Netíka, který si udělal živnost z toho, že rozprodává pastu pro koně a tablety Ivermectinu po platíčkách, přičemž účtuje 350 kč za plato… (nikoliv za balení, přátelé) a 100 Kč k tomu za dopravu zásilkovnou (běžná cena odeslání cca 50-64 Kč). Šikula.

Počíst si můžete zde, stojí to za to: Malíř pokojů odrazuje tisíce lidí od očkování. Nelegálně jim prodává ivermektin

Pevně doufám, že časem dojde i na další dezinformátory – Landu, Ilonku C., celé (Ne)zdravé Fórum včetně Hnízdila, Hamplové a Tománka, Pollerta, Šmuclera a dalších. Jak někdo trefně poznamenal, v roce 2022 přijde ještě jedna smrtící vlna epidemie – jmenuje se PRAVDA. Už aby. Virus totiž existuje, zabil a dále zabíjí miliony lidí po celém světě a „AFTERMATH“ nebude pro popírače pěkná. Já se těším. Konečně mě ta nespravedlnost přestane tak štvát.

Budu končit, moje hodná maminka, se kterou jsme se prozřetelně nestýkali už 3 dny před návratem Emmy z lyžáku, a proto je zatím zdráva, nám za dveře na práh právě strčila pečené kuře v pekáči a honem utekla. Je to hodná osoba a dobře dělá, že se nás straní. Píše mi přes whats up, že kuře bylo živeno kukuřicí ve Francii. Jakou to má relevanci nevím, asi, že je bio. No, mně je to dost jedno, snědla bych dneska škoro cokoliv, hlavně, když to nemusím vařit já. Hezkou sobotu.  A dám vědět, až bude výsledek našich PCR.

Všechny díly zde: https://www.blogosfera.cz/author/terezaboehm/

 

Loading

Subscribe
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Michaela
Michaela
2 let před

Terezko ,moc pěkně napsané jako vždy a radost za vaše zprávy ❤️

Jana Melišová
Jana Melišová
2 let před

Ďakujem za blog. Želám krásny víkend. Ja sa obávam, že mutácia menom pravda, ku nám na SK ani nezablúdi…

Jana Melišová
Jana Melišová
2 let před

Áno, prezidentka áno, ale tí ostatní…..

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial